Сватківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Понеділок, 29.04.2024, 04:56

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2013 » Вересень » 22 » Олімпійський тиждень у Сватківській ЗОШ І-ІІІ ст.
16:32
Олімпійський тиждень у Сватківській ЗОШ І-ІІІ ст.
Олімпійський тиждень у Сватківській ЗОШ І-ІІІ ст.
"О, спорт! Ти - мир!"
       "Ода спорту" - невмируща. Ці слова П'єра де Кубертена чув, мабуть, кожен, навіть той, хто байдужий до спорту.
       Для того, щоб байдужих ставало все менше, щоб якогомога більше людей, а особливо дітей цікавилися і захоплювалися спортом, з метою поширення ідей Олімпізму та розвитку Олімпійського руху  в Україні, в загальноосвітніх навчальних закладах нашого району був проведений Олімпійський тиджень, присвячений Дню фізичної культури в Україні.
       Не вийнятком стала і наша Сватківська ЗОШ. З 09.09.13 по 14.09.13 тут панував справжній олімпійський дух.
          Офіційне відкриття тижня відбулося на шкільній лінійці, де учнівський і педагогічний колективи ознайомилися з планом тижня, де в учнів піднявся спортивний дух і бажання бути невід'ємною часткою Олімпізму.
            З найкращими побажаннями виступили директор школи Дудка П.В. та заступники директора з навчально-виховної роботи Котко Л.О. та Василенко Г.О. Вони побажали учасникам Олімпійського тижня успіхів, доброго настрою та чудових вражень.
            Основною метою спланованих та проведених заходів є формування в учнівської молоді мотивацій до здорового способу життя, залучення їх до активних занять фізкультурою та спортом, виховання гуманістичних ідеалів Олімпізму.
       Учні мали змогу, за допомогою викладки літератури та плакатів ознайомитися і поглибити знання щодо Олімпійського руху: з Олімпійськими іграми Стародавньої Греції, іграми сучасності, Олімпійськими зірками України і т.д. Брали участь в шашко-шаховому турнірі, де проявляли вміння стратегічно мислити. А в конкурсі-виставці малюнків "Я і спорт" зобразили свої ідеї і бажання, те, як вони бачать себе в спорті.
          В середині тижня був проведений уже традиційний Олімпійський урок, якого учні чекали з нетерпінням, на якому бажали показати себе з найкращої сторони, проявити свої фізичні здібності.
        Наприкінці тижня кожен мав змогу перевірити свої знання під час "Олімпійської вікторини".
            Протягом усього тижня в школі відчувалася атмосфера піднесеності, натхнення і нестримного бажання проявити себе. Найактивніші учасники Олімпійського тижня нагороджені дипломами. В усіх, і в учнів, і в педагогів, був гарний настрій від отриманих чудових вражень. І головне, ніхто не залишився байдужим.
Вчитель ФК
Синепол О.С.

Переглядів: 731 | Додав: Liliya_anatolivna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Меню сайту

Форма входу

Пошук

Календар

«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 19

Друзі сайту